上海工程技术大学校长夏建国:海外高层次人才对学校建设起到至关重要的作用

2017-10-18

上海工程技术大学夏建国:海外高层次人才对学校建设起到至关重要的作用

Jianguo Xia

President of Shanghai University of Engineering Science

Dr.Jianguo Xia said that high level talents overseas are the important intellectual support to help the Shanghai University Of Engineering Science build the engineering applied characteristics university.The university will take the location advantage of Shanghai international metropolis,and provide the good life and broaden career development space for talents home and abroad.