宁波大学校长沈满洪:“双一流”提供了良好契机

2016-12-01 学术桥

宁波大学校长沈满洪:   “双一流”计划为宁波大学建设一流学科提供了良好契机。学校将大力引进国际顶尖人才,重点建设“现代海洋科学”、“电子信息通信”、“生命与健康”三大学科群,努力打造综合性研究型大学

宁波大学校长沈满洪:

“双一流”计划为宁波大学建设一流学科提供了良好契机。学校将大力引进国际顶尖人才,重点建设“现代海洋科学”、“电子信息通信”、“生命与健康”三大学科群,努力打造综合性研究型大学。

Shen Manhong

President of Ningbo University

“Double Tops” Program provides a valuable opportunity for Ningbo University to construct first-class disciplines. Ningbo University will endeavor to vigorously introduce top-notch talents all over the world, construct its three key discipline groups, namely, “Modern Marine Sciences”, “Electronics and Communication”, and “Life & Health” and strive for being a comprehensive research university in the near future.

微信服务号

合作伙伴